Rastebenk / Piknik bord

kr 250

Ønsker du å skape gode minner med latter og samvær i hagen din eller ved nærmest samlingspunkt? Søk ikke lenger! Vårt klassiske piknikbord er den ideelle tilføyelsen til utendørsplassen din, med tidløst design og enkel konstruksjon. Vi vil sørge for at alle kan oppleve gleden ved å bygge sitt eget møbel og nyte tilfredsstillelsen av å fullføre et gjør-det-selv prosjekt. Derfor har vi gjort det utrolig enkelt for deg å bygge ditt eget piknikbord!

Hvorfor velge vårt klassiske piknikbord?

  1. Trinn-for-trinn videoinstruksjoner: Byggeprosessen blir en lek med vår omfattende trinn-for-trinn videoinstruksjon. Vi vil guide deg gjennom hele byggeprosessen, slik at du aldri føler deg overveldet. Enten du er en erfaren gjør-det-selv entusiast eller nybegynner, vil våre instruksjoner være tydelige, presise og enkle å følge.
  2. Komplett verktøyliste: Er du bekymret for at du ikke har riktige verktøy? Frykt ikke! Med vårt klassiske piknikbord-pakke får du en komplett verktøyliste, slik at du vet nøyaktig hva du trenger for å få jobben gjort.
  3. Materialliste: Vi ønsker å gjøre din opplevelse så smidig som mulig. Derfor vil vi sende deg en detaljert materialliste med nøyaktige målinger, slik at du kan kjøpe alt du trenger med selvtillit. Du trenger ikke å gjette deg frem til noe.
  4. Passer for alle ferdighetsnivåer: Uansett om du er en erfaren snekker eller helt ny er vårt klassiske piknikbord designet for å være tilgjengelig for alle ferdighetsnivåer. Vi tror at med litt viljestyrke og vår veiledning, vil du oppnå fantastiske resultater.
  5. Skap varige minner: Å bygge ditt eget hagemøbel handler ikke bare om å sette sammen deler; det handler om å skape minner. Bygg det klassiske piknikbordet sammen med dine kjære, involver familie og venner, og opplev gleden ved å skape noe spesielt sammen.

Anbefalt Verktøy:

  • Kappsag / Håndsag
  • Drill m/borr
  • Blyant og metermål
  • Vinkel

Det klassiske piknik bordet har mange kallenavn som f.eks: parkbenk, piknik bord, rastebenk.

Vipps