SØRLANDSBENKEN

kr 300

Endelig er den ettertraktede Sørlandsbenken her! – en klassiker som har prydet norske uteplasser i generasjoner. Med sitt idylliske utseende og funksjonelle design er Sørlandsbenken en perfekt følgesvenn for enhver hage, terrasse eller uteplass. Med Digital Læring sin oppskrift, utskrivbare mal samt material og verktøylister så har det aldri vært lettere å bygge denne benken selv!

Våre detaljerte byggetegninger og grundige veiledning gjør det enkelt å montere Sørlandsbenken. Du trenger ikke spesialiserte verktøy eller omfattende erfaring for å få benken opp og stå. Vi har skapt en enkel og brukervennlig prosess, slik at du kan nyte benken raskt og uten problemer.

Sørlandsbenken er laget av holdbare og værbestandige materialer som sikrer lang levetid og minimalt vedlikehold. Benken er inspirert av klassiske trekk fra Sørlandets kystkultur, og dens elegante og kurvede linjer gir et tidløst preg til uterommet ditt.

Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære for deg selv, samle venner og familie rundt et utendørs måltid, eller bare beundre naturen, vil Sørlandsbenken være det ideelle valget. Den blir raskt midtpunktet på uteplassen din og tilfører sjarm og funksjonalitet til uteområdet ditt.

Vårt mål er å hjelpe deg med å skape et utendørsområde du vil elske å bruke. Utforsk vårt brede utvalg av oppskrifter til forskjelleige hagemøbler, inkludert Sørlandsbenken, og la oss inspirere deg til å realisere dine drømmer om et vakkert uterom.

 

Du får med følgende på kjøpet:

  • Bygge video på norsk (Steg for steg, med forklaringer underveis)
  • Byggetegning m/ material liste og verktøyliste
  • Digital Mal Full Størrelse: En pdf fil som kan printes med hvilken som helst printer og man deretter teipe arkene til å få fullskala mal av alle delene (Enklere blir det ikke!) 

Anbefalt Verktøy:

  • Noe å kappe materialet med som f.eks: Stikksag
  • Drill m borr: Noe å skru materialen med, samt evt forboring
  • Teip: Malerteip, pakketeip eller hva enn måtte ha tilgjengelig. Til å teipe sammen mal.
  • Blyant og metermål

 

Vipps